Volleybalvereniging TweeVV

Alle kampioenen van TweeVV gehuldigd

Zaterdag 21 april 2018 was het feest na de laatste wedstrijddag van het seizoen in sporthal ‘t Riet. Alle kampioenen, drie mini-teams, drie jeugdteams en één seniorenteam, werden in het zonnetje gezet. Op de foto de jeugdkampioenen en H2.

Mini’s
Zaterdagmorgen nog werden twee teams kampioen: de meisjes-mini’s N2.2 (7/8-jarigen) en de jongens-mini’s N6.1 (11/12-jarigen). De mini’s N5.1 (10/11-jarigen) waren al eerder kampioen geworden.

Overige kampioenen
Bij de oudere jeugd werden Meisjes B1 en Jongens B1 kampioen en Meisjes C1 was eerder al winterkampioen. Ook bij de senioren (ouder dan 18 jaar) is het feest want het tweede mannenteam werd kampioen van de tweede klasse. Deze mooie prestatie zorgt ervoor dat er volgend seizoen een goede aansluiting is tussen de drie mannenteams van TweeVV: het eerste speelt promotieklasse en werd daar knap derde, het tweede eerste klasse en het derde team tweede klasse.
En zaterdag 28 april gaat ons D1 in Apeldoorn nog op voor promotiewedstrijden om een plek te veroveren in de promotieklasse. Alle andere seniorenteams handhaven zich in hun klasse.

Een prachtige afsluiting van een spannend competitiejaar van onze bloeiende vereniging.

Reacties gesloten.

Bij het gebruik van deze website moet u op de hoogte zijn van onze privacyverklaring. Privacyverklaring and