Jeugdflits oktober: MA2, MA1
14 oktober 2021 | Door Lia van den Eertwegh

Deze pagina is voor jullie, voor alle jeugdteams. Hier kunnen verslagjes komen over jullie wedstrijden of over een activiteit die TweeVV voor jullie heeft georganiseerd. Uit deze berichtjes maken we ook een keuze voor onze Facebookpagina. Het is de bedoeling dat de andere leden, jullie ouders en natuurlijk ouders die een club zoeken voor hun kinderen, hiermee een beetje een idee krijgen wat jullie zoal bij TweeVV doen en vooral ook, hoe leuk het is om bij TweeVV te spelen. Dat kan zelfs al vanaf zes jaar!


Meisjes A2, 9 oktober 2021

MA2 moest zaterdag als enige TweeVV-team een uitwedstrijd spelen in Nijkerk tegen NVC MA1. Bij aankomst bleek de hal nog dicht! De tribune konden we alleen via noodtrappen bereiken, de kantine bleef dicht, was het overal steenkoud en bleken we ook nog eens de enige wedstrijd te zijn. Geen goede vooruitzichten voor een topwedstrijd, maar daar dachten onze meiden heel anders over: met een snelle 0-4 overwinning konden we met vliegende vaart terug naar een warme Topsporthal.
Zaterdag de 16e speelt MA2 om 13.00 uur de topper in Scherpenzeel tegen Set Up’69 MA2.

Meisjes A1: TReNT Glasvezel sponsort (winnende) wedstrijdbal!

Het team MA1 van volleybalvereniging TweeVV uit Ede, uitkomend in de hoogste meisjesvolleybalklasse van Nederland, heeft een nieuwe wedstrijdbal ontvangen. Met deze door TReNT gesponsorde bal werd meteen gewonnen van Havoc MA1 uit Haaksbergen.

TreNT ondersteunt, stimuleert en sponsort op verschillende manieren sport-, cultuur- en maatschappelijke instellingen. Ook ieder personeelslid wordt in staat gesteld om jaarlijks een zelfgekozen doel te sponsoren. Dat kan de lokale sportclub zijn, maar ook een liefdadigheidsinstelling of evenement. College Erik Jan sponsort dit jaar volleybalvereniging TweeVV uit Ede.