Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen TweeVV voeren ranglijst weer aan

Twee wedstrijden in drie dagen leverden de vrouwen van TweeVV de volle tien punten op. Het Arnhemse Agilitas en BSVO uit Otterlo waren de slachtoffers van deze dadendrang. De mannen behaalden de volle winst tegen Toesj uit Heteren.

In de uitwedstrijd tegen Agilitas waren de vrouwen van TweeVV heer en meester en drie sets lang kwam de tegenstander niet verder dan veertien punten. Met perfect gerichte opslagen en heel precies geplaatste, slimme ballen speelden ze de tegenstander compleet uit de wedstrijd. Het ging zo gemakkelijk dat de vrouwen er lacherig van werden aan het eind van de derde set. Dat brak hen bijna op in de laatste set die de Edesen met meer moeite binnen sleepten.

BSVO
Zaterdag deden de vrouwen van TweeVV dit nog eens dunnetjes over, thuis tegen BSVO. Trainer/coach Peter Spoelstra: “En deze keer bleven we tot en met het laatste punt geconcentreerd ons eigen spel spelen. Dat vind ik heel sterk. We stonden BSVO per set hooguit vijftien tegenpunten toe.”
Door deze twee overwinningen met 4-0 zijn de vrouwen van TweeVV weer de leider in de competitie.

Mannen
Tegen Toesj uit Heteren speelden de mannen een ontspannen en gemakkelijke wedstrijd. Onder leiding van de geblesseerde en als coach optredende Aldo Kranenbarg was TweeVV veel beter dan de tegenstander. Alleen in de derde set werd het krap maar met 25-23 was de set toch voor de Edenaren. In de laatste set leek het ook gelijk op te gaan maar bij 8-8 was het Sander Lammertink die met een opslagserie van negen punten TweeVV op een comfortabele voorsprong bracht.
Met deze 4-0-winst greep TweeVV – nu stevig op de vierde plek – zijn kans om in te lopen op de nummer drie.

Programma
Zaterdag 17 maart spelen de mannen in Westervoort om 16.00 uur tegen middenmoter Wevoc. De vrouwen zijn deze week vrij.

Reacties gesloten.

Bij het gebruik van deze website moet u op de hoogte zijn van onze privacyverklaring. Privacyverklaring and