Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen TweeVV zetten nummer drie op achterstand

De vrouwen van TweeVV wonnen in Arnhem ruim van de nummer drie, Volvera, met 1-3. Twee teams voeren nu de ranglijst aan, TweeVV en Scylla 2.

Het gaat erom spannen in de top van de eerste klasse. Het Wageningse Scylla heeft de beste papieren maar als zij steken laten vallen, heeft TweeVV nog kansen. Afgelopen zaterdag hebben de vrouwen van TweeVV de nummer drie in elk geval op flinke achterstand gezet.
“We speelden zoals we kúnnen spelen”, aldus trainer/coach Peter Spoelstra, “we maakten bijna geen fouten drie sets lang. Alles liep bij iedereen goed, we gunden de tegenpartij slechts weinig punten. Je hoopt dan dat ze dat vol kunnen houden maar in de vierde set slopen er toch foutjes in. En Volvera had de opstelling gewijzigd en ging voor alles of niets waarmee zij deze set binnen sleepten. Wel zuur dat we hier één punt laten liggen.”

Programma
De vrouwen van TweeVV staan, met nog twee wedstrijden te gaan, aan top van de ranglijst, op één punt gevolgd door Scylla dat nog drie wedstrijden voor de boeg heeft. Zaterdag 31 maart spelen de vrouwen om 17.30 uur in Scherpenzeel tegen Set Up ’69 2 dat onderaan staat.

Reacties gesloten.

Bij het gebruik van deze website moet u op de hoogte zijn van onze privacyverklaring. Privacyverklaring and