Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

De boekenbeurs gaat door dit jaar!

Het kan weer, nu de 1,5-meterregel eraf is! En dus organiseren we op zaterdag 6 november 2021, na een jaar van afwezigheid, weer onze jaarlijkse Smash&Cash boeken-, platen- en cd/dvd-beurs in Bennekom.

Wie nog boeken, strips, lp’s/cd’s (geen klassieke) of dvd’s kwijt wil: bel met Herman, 06 82006183 of mail naar boekenbeurstweevv@gmail.com of spreek iemand van de commissie in de sporthal aan, bv Lia op dinsdagavond in de Streekhal, of Ellen of Diana bij de recreanten op dinsdagavond in de Van der Knaaphal.
Ook als je wil helpen met de opbouw of afbouw of wil je mee helpen sjouwen, app of bel dan even met Lia, 0612881152 of meld het bij Ellen of Lia tijdens de training.

De boekenbeurs op 6 november is in ’t Laag, in gebouw Collage, Hogeweg 23, 6721 VE Bennekom, van 10.00 tot 16.00 uur. Het eerste uur is de toegang € 2,- , daarna gratis. Het parkeerterrein is bereikbaar via de Kierkamperweg.

Op onze boekenbeurs vind je vele honderden boeken, platen, cd’s en dvd’s voor 1 euro per stuk! Alles is overzichtelijk gerangschikt in categorieën. Ook is er een Unieke-Boeken-Hoekje met apart geprijsde bijzondere boeken. We organiseren dit alweer voor de voor de 18e keer! Kijk ook eens op Facebook: @boekenbeurstweevv.