Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Vereniging

Wij zijn de enige echte volleybalvereniging in Ede die ook deelneemt aan de NeVoBo-competitie. Kan je bij ons terecht voor volleybal? Zeker, voor iedereen is een geschikt plekje: elke leeftijd en elk niveau. Dus ook voor jou!

Wij hebben een brede seniorenlijn met 6 damesteams en 3 herenteams. Een actieve jeugd met diverse A, B en C teams en natuurlijk ook de mini’s. Wil je geen competitiespelen? Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er ook recreatenteams aan het trainen en spelen. Dus voel je meer dan welkom!

Senioren

Wij hebben een brede seniorenlijn met 6 damesteams en 3 herenteams. Wil je geen competitiespelen op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er ook recreatenteams aan het trainen en spelen. Of train mee met een seniorenteam zonder competitie te spelen. Voel je meer dan welkom bij TweeVV!

Jeugd

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Dan kan je je aansluiten bij de A, B of C jeugdteams van TweeVV. Het is afhankelijk van je ervaring in welk team je terecht komt, eventueel kan je al meespelen met een seniorenteam. Naast trainen en/of competitie, zijn er ook genoeg jeugdactiviteiten met elkaar!

Mini’s

Heb jij kids tussen de 6 en 12 jaar? Zij kunnen zeker al meedoen met volleybal. Ze spelen cool moves volleybal in teams van 4 spelers. Ze leren hier stapje voor stapje het volleybalspel. Beweging staat centraal en het basisniveau is gooien en vangen. Ze werken toe naar een steeds hoger niveau wat op het echte volleybal lijkt. Je kind wordt ingedeeld aan de hand van leeftijd en ervaring.