Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Blue Army Merchandise

Welkom bij Blue Army Merchandise, de enige echte TweeVV merchandise!

Wij bieden momenteel sportshirts, katoenen shirts en hoodies aan voor kinderen en volwassenen en rompertjes voor de allerkleinsten. Hieronder kan je zien welke kleding te bestellen is. En natuurlijk met welke opdruk. Zo kan je je shirt, hoodie of rompertje helemaal personaliseren! Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een mail naar merchandise@tweevv.nl.

Kledingstukken

HoodiesT-ShirtsRompertjes
Kinderhoodie (€17,50)Katoenen kindershirt (€10)Rompertje korte mouwen (€9,50)
Standaard unisex hoodie (€20)Kindersportshirt (€10)Rompertje lange mouwen (€10)
Premium dameshoodie (€30)Katoenen damesshirt (€12,50)
Premium herenhoodie (€30)Katoenen herenshirt (€12,50)
Unisex sportshirt (€12,50)

Bedrukking

Standaard wordt de kleding met 1 ontwerp naar keuze op de voor- of achterkant gedrukt. Wil je een tweede opdruk, bijvoorbeeld een tweede ontwerp, (team)naam of nummer achterop, dan kost dat €5 extra. Wil je als tweede opdruk een klein logo op de borst, dan kost dat €3 extra. Standaard is de bedrukking wit, maar bij kleding met een lichte kleur is de bedrukking zwart.

Bestelformulier

Via het bestelformulier kan je je keuze aan ons doorgeven. Wanneer je meerdere artikelen wil bestellen, zal je voor ieder artikel het bestelformulier moeten invullen. Wanneer je met je team besluit hetzelfde artikel aan te schaffen in dezelfde kleur, dan mag je ook een mail sturen naar merchandise@tweevv.nl. Het hoeft dan niet allemaal dezelfde maat of met dezelfde opdruk te zijn.

Betaling

Zodra je bestelling bij ons binnen is, krijg je een tikkie. Pas wanneer je betaald hebt, nemen we je order in behandeling. Je moet dus vooraf betalen voor je Blue Army Merchandise. 

Levering

Bestellingen die voor 1 december 2022 worden geplaatst en betaald, worden vanaf 5 december, maar voor de kerst door ons geleverd (tenzij er producten niet op voorraad zijn). Bestellingen die na 1 december worden geplaatst en/of betaald, worden pas na 1 januari in behandeling genomen.

Voor rompertjes geldt dit niet. Die kunnen in de meeste gevallen binnen een paar dagen geleverd worden.