Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Blue Army Merchandise

Welkom bij Blue Army Merchandise, de enige echte TweeVV merchandise!

Wij bieden momenteel sportshirts, katoenen shirts en hoodies aan voor kinderen en volwassenen en rompertjes voor de allerkleinsten. Hieronder kan je zien welke kleding te bestellen is. En natuurlijk met welke opdruk. Zo kan je je shirt, hoodie of rompertje helemaal personaliseren! Heb je vragen, opmerkingen, of wil je iets dat niet op de site staat, stuur dan een mail naar merchandise@tweevv.nl.

Kledingstukken

HoodiesT-ShirtsRompertjes
Kinderhoodie (€17,50)Katoenen kindershirt (€10)Rompertje korte mouwen (€9,50)
Standaard unisex hoodie (€20)Kindersportshirt (€10)Rompertje lange mouwen (€10)
Premium dameshoodie (€30)Katoenen damesshirt (€12,50)
Premium herenhoodie (€30)Katoenen herenshirt (€12,50)
Unisex sportshirt (€12,50)
(inspeelshirts)

Bedrukking

Standaard wordt de kleding met 1 ontwerp naar keuze op de voor- of achterkant gedrukt. Wil je een tweede opdruk, bijvoorbeeld een tweede ontwerp, (team)naam of nummer achterop, dan kost dat €5 extra. Wil je als tweede opdruk een klein logo op de borst, dan kost dat €3 extra. Standaard is de bedrukking wit, maar bij kleding met een lichte kleur is de bedrukking zwart.

Bestelformulier

Via het bestelformulier kan je je keuze aan ons doorgeven. Wanneer je meerdere artikelen wil bestellen, zal je voor ieder artikel het bestelformulier moeten invullen. Wanneer je met je team besluit hetzelfde artikel aan te schaffen in dezelfde kleur, bijvoorbeeld inspeelshirts, dan mag je ook een mail sturen naar merchandise@tweevv.nl. Het hoeft dan niet allemaal dezelfde maat of met dezelfde opdruk te zijn.

Betaling

Je moet vooraf betalen voor je Blue Army Merchandise. In de laatste week van de maand krijg je een tikkie. Wanneer je deze betaalt, gaan we met je order aan de slag.

Levering

Er kan het hele jaar Blue Army Merchandise besteld worden. Bestellingen die voor de eerste van de maand gedaan worden, worden halverwege de maand geleverd (tenzij er producten niet op voorraad zijn).

Voor rompertjes geldt dit niet. Die kunnen in de meeste gevallen binnen een paar dagen geleverd worden.