Onze Sponsoren


Wij zijn de enige echte volleybalvereniging in Ede die ook deelneemt aan de NeVoBo-competitie. Kan je bij ons terecht voor volleybal? Zeker, voor iedereen is een geschikt plekje: elke leeftijd en elk niveau. Dus ook voor jou!

Hoofdsponsoren

Ortho-Podo-Actief | Dames 1

Wanneer u een afspraak bij ons heeft gemaakt of even langs wilt komen, zijn wij te vinden op 2 praktijken. Onze eigen praktijk is gevestigd in Ede en wij hebben ook een behandelruimte in Putten

www.ortho-podo-actief.nl

TReNT Glasvezel | Heren 1

Bij TReNT werken we met een gedreven team hard aan het maximale resultaat voor onze klanten. Wij zijn liever de beste dan de grootste en willen samen met onze klanten verder groeien. Dit doen we door slimmer, sneller en 100% vanuit de klant te denken. Met korte lijnen werken we snel en effectief naar het beste resultaat. Wij hebben een andere blik op ‘hoe dingen gedaan worden’, dan grote anonieme providers met standaardoplossingen. Zo is iedere aansluiting voor ons maatwerk. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de relaties met onze klanten. Daarom heeft u maar één contactpersoon wat ervoor zorgt dat het contact persoonlijk, snel en laagdrempelig is. Met ons eigen netwerk en onze servicegerichte aanpak willen wij supersnel internet voor alle bedrijven, die ICT in de kern van hun bedrijfsvoering hebben getrokken, mogelijk maken.

www.trentglasvezel.nl

Broeksponsoren

Fysiopraktijk Veluwse Poort | Dames 1

De kracht van onze praktijk en haar specialisaties ligt in de individuele aanpak, het uitvoerige onderzoek en het grote enthousiasme van de medewerkers. Al onze medewerkers zijn voor hun specialisaties gekwalificeerd. De combinatie van algemene fysiotherapie en een aantal specialisaties in onze praktijk heeft een groot voordeel; er wordt volop van elkaars inzichten geprofiteerd. Door het volgen van na- en bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij vinden een goede sfeer belangrijk en willen u graag op weg helpen.

 

www.fysiopraktijkveluwsepoort.nl

Youngwise | Heren 1

Als bedrijf vertel je een verhaal en wij helpen je daarbij. Geen story vol loze beloften en containerbegrippen, maar eentje over de unieke identiteit en waarden van jouw onderneming. En dat vertellen wij van begin tot eind: met krachtige concepten, campagnes, promoties, websites, vormgeving, bedrijfsfilms en events. We zijn niet bang om de marketingmix volledig op z’n kop te gooien om tot de beste resultaten te komen.

youngwise.nl