Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Sterke start vrouwen TweeVV

De vrouwen van TweeVV zijn het seizoen meteen maar goed begonnen. In een bekerwedstrijd, de eerste wedstrijd in de topsporthal, versloegen zij met 3-2 het team van Dros/Alterno 3 dat een divisie hoger speelt.

Met ingang van dit seizoen is Monica van der Wal de trainer en coach van de vrouwenselectie van TweeVV dat dit seizoen – voor het eerst in jaren – weer in de promotieklasse uitkomt. Het is vrijwel hetzelfde team gebleven, nieuw zijn Rachel Ravenhorst die weer terug is op het oude nest en libero Andrea van Putten, afkomstig uit het tweede team.

Veelbelovend
De vrouwen moesten meteen flink aan de bak want de eerste wedstrijd, voor de beker, was tegen Alterno 3 dat derde divisie speelt. Het werd een spannende strijd want in de eerste twee sets kwam TweeVV terug van een flinke achterstand en wist deze sets met 27-25 en 25-23 verrassend te winnen. Voor het sterk serverende en aanvallende Alterno moesten de Edesen in de beide volgende sets het hoofd buigen. Toch stond TweeVV er weer helemaal in de vijfde set waarin zij een kleine voorsprong steeds verder uitbouwden en de set met 15-12 naar zich toe trokken. Het is een veelbelovende start van het nieuwe seizoen.

Selectie: Astrid van Eck, Daniëlle Dijkstra, Leontien van der Bent, Sanne Germans, Maartje Groeneveld, Floor Kamps, Laura Dijkstra, Rianne Meijer, Rachel Ravenhorst en Andrea van Putten.