Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen TweeVV blijven verliezen, mannen houden opgaande lijn vast

De vrouwen van TweeVV hebben de sleutel om te winnen nog niet gevonden. Zij verloren in Scherpenzeel van Set Up ’69 met 3-1. De mannen daarentegen zijn heel goed bezig en ook nu wonnen ze weer, deze keer in Nijmegen, met 1-3 van Heyendaal 2.

Zonder Rianne Meijer en Sanne Germans moesten de vrouwen naar Scherpenzeel afreizen. Het beeld van de wedstrijd is dat de vrouwen briljante momenten afwisselden met domme persoonlijke fouten. Vooral de passing bleef onder de maat waardoor de verrassing vanuit de eigen aanval er niet was. Alleen in de tweede set liep het als een trein bij TweeVV, deze wonnen de vrouwen met ruime cijfers. Maar dat wisten ze niet vast te houden in de volgende sets waarin ze meteen weer tegen een achterstand aankeken. Trainer/coach Gerard van Eck: “Deze wedstrijd was wel beter dan de vorige. Op de training is iedereen goed bezig, alleen zie ik dat nog niet terug in de wedstrijd. En natuurlijk misten we twee belangrijke spelers, dat voel je.”

Mannen
In Nijmegen troffen de mannen van TweeVV de studenten van Heyendaal 2, voor het eerst deze competitie. En ook deze ploeg maakte kennis met het sterke TweeVV, de Nijmegenaren wisten één punt thuis te houden, de overige vier gingen naar Ede. De eerste twee sets zette TweeVV de tegenstander flink onder druk met de opslag waardoor deze niet aan aanvallen toekwam. Toen begonnen de enthousiast strijdende studenten beter te draaien en bij de Edenaren liep het wat minder. TweeVV wist met heel veel moeite de derde, cruciale, set met 26-28 te winnen maar de vierde was een prooi voor de tegenstander. In de volgende wedstrijd treft TweeVV deze tegenstander weer, maar dan thuis op zaterdag 7 maart.