Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen TweeVV ook sterk in Steenderen

De vrouwen van TweeVV hadden in Steenderen geen kind aan WIK, het werd 1-3. De mannen waren dit weekend vrij.

De vrouwen van TweeVV hebben een sterke start in de voor hun nieuwe derde divisie. Ze lijken te grossieren in 3-1-overwinningen en staan bovenaan met twaalf punten uit drie wedstrijden. Per wedstrijd kennen zij steeds één mindere set waarin het even helemaal niet loopt. Zo ook in de wedstrijd in Steenderen tegen WIK. Drie sets won TweeVV heel gemakkelijk, alleen in de derde set waren ze de draad kwijt. Trainer/coach George Martens: “Ik wijt dat aan het feit dat het niveauverschil binnen het team nog te groot is. Het is een mix van ervaren divisiespelers met een aantal jonge, op divisiegebied onervaren, spelers. Het heeft tijd nodig om dat verschil te verminderen. Ik ben dik tevreden dat ze hun wedstrijden winnen, ook al is het met 3-1.”

Wissels
TweeVV startte met Femke de Boer op het midden. Zij kreeg voor het eerst een basisplek. Pas in de moeizame derde set zette Martens zijn wissels in. Lenna de Boer nam het van haar zus Femke over en Floor Kamps kwam erin om vooral achterin meer rust te brengen. Na de verloren derde set wisten de vrouwen de draad in de vierde weer op te pakken, alles draaide weer, met als beloning een ruime setwinst. De jonge Femke en Lenna de Boer maakten het helemaal waar en lieten zich goed zien.

Programma
Donderdag 10 oktober spelen de mannen thuis in de Van der Knaaphal om 21.00 uur tegen DVV uit Druten. De vrouwen spelen zaterdag 12 oktober om 17.30 uur thuis tegen Set-Up’69 uit Scherpenzeel.