Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Beide teams van TweeVV weer naar winst

De vrouwen van TweeVV wonnen in Arnhem met 0-4 van Aetos en ook de mannen wonnen daar van Aetos 4 met 1-3.

Dit keer was er – in tegenstelling tot vorige week waarin totale scherpte miste – weer het vertrouwde geluid te horen vanuit beide teams dat iedereen lekker had gespeeld en dat ze ook als een team hadden gepresteerd.
De vrouwen hadden in Aetos, met een paar ervaren spelers daarin, helemaal geen makkelijke tegenstander. Beide teams bleven dicht bij elkaar. In de spannende tweede set ging het gelijk op en kreeg de tegenstander zelfs een setpoint. Maar door de sterk spelende Rachel Hanswijk ging de set uiteindelijk toch naar TweeVV met 25-27. Ook in de vierde set werd het nog even spannend, de set die de Edesen absoluut wilden winnen. TweeVV kwam achter maar zette alle zeilen bij en won toch nog gemakkelijk met 21-15. Belangrijk daarbij was Maartje Groeneveld die dit keer als libero een sterke verdediging neerzette.

Mannen
De mannen van TweeVV waren eindelijk weer eens compleet en dat was meteen te merken, vooral door de aanwezigheid van Jurjen Landman die altijd wel weet te scoren. Na een matige start, begon de machine van TweeVV lekker te draaien. In de tweede set werd het nog wel even spannend maar met wat wissels erin trok TweeVV toch nog aan het langste eind met 26-28.
Jammer was het van de verloren vierde set waarin de mannen te veel eigen fouten maakten, te wijten aan concentratieverlies na drie gewonnen sets. Maar TweeVV stapte desondanks met een goed gevoel – en vier punten – het veld af.

Programma
Zaterdag 17 november is weer een thuisdag in de Van der Knaaphal. De vrouwen spelen om 16.00 uur de belangrijke wedstrijd tegen de grootste concurrent Livo 2 uit Duiven, de mannen spelen om 18.00 uur tegen Nuovo uit Doorwerth dat onderaan staat.