Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Bestel via ons je tickets voor het WK-vrouwen in Nederland

En spek onze clubkas!

Vandaag, dinsdag 3 mei, is de speciale clubactie rondom het FIVB WK Volleybal Vrouwen van start gegaan en TweeVV doet ook mee. Door via onze unieke clubcode WK-tickets te kopen, spek je de clubkas. Een win-winsituatie, want jij zit op de tribune tijdens WK en wij verdienen wat extra’s voor onze vereniging. Help je mee om van de clubactie een succes te maken?

De link: https://tickets.wkvolleybal.nl/showEventCriteria.html?changeLanguageTo=nl&promoter=CUQG

Hoe werkt de clubactie?
Via onze website en Facebook verspreiden we onze unieke clubcode. Door op die link te klikken, kom je direct in de WK-ticketshop terecht. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen en heb je jezelf verzekerd van een plek op de tribune! Bijkomend voordeel voor TweeVV: ieder ticket dat gekocht wordt via onze clubcode wordt geregistreerd. De WK-clubactie loopt tot 1 augustus. Aan het einde van de rit wordt de balans opgemaakt. Op basis van het totaal aantal verkochte kaarten wordt een x bedrag aan onze vereniging uitbetaald.

Steun TweeVV en (ver)koop zo veel mogelijk WK-tickets
Je hebt tot 1 augustus de tijd om zo veel mogelijk WK-tickets te (ver)kopen. Trommel dus al je teamgenoten en vele anderen op voor een dagje topvolleybal en vraag hen om de bestellink te gebruiken én ook te delen met mensen in hun netwerk! Belangrijk om te weten: iedereen kan tickets bestellen met gebruik van onze clubcode.

Win een clinic van de Volleybaldames

Mocht je nog niet genoeg goede redenen hebben om nu WK-tickets te (ver)kopen dan trekt deze je ongetwijfeld over de streep: onder alle clubs die deelnemen aan de actie wordt één clinic van de staf en enkele speelsters van de Volleybaldames verloot! De clinic wordt gepland in het seizoen 2022-2023. 

Laten we samen in actie komen om zo véél Oranjesupporters op de tribunes te krijgen én een mooi bedrag voor de clubkas te verdienen!   

[foto: FIVB]