Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Boeken- en platenbeurs TweeVV

Zaterdag 2 november is weer onze grote boekenbeurs van TweeVV in ’t Laag in Bennekom. We hopen dat deze weer veel geld zal opbrengen voor TweeVV. ’s Avonds, tijdens het feest in Time-Out, zullen we het weten!

Op onze beurs vind je vele honderden boeken, platen, cd’s en dvd’s voor 1 euro per stuk! Alles is overzichtelijk gerangschikt in categorieën. Ook is er een Unieke-Boeken-Hoekje met apart geprijsde bijzondere boeken.
Dit jaar zijn er veel nieuwe tweedehands platen en boeken binnengebracht mede dankzij jullie! Het D5 van vorig seizoen heeft de beurs 16 jaar (!!) lang georganiseerd. Dit jaar, de 17e keer, is er een nieuwe groep vrijwilligers opgestaan – ondersteund door drie leden van de vorige groep: Beatrice, Herman, Joke, Loes, Ellen, Geeralda en Annet, Yolanda en Lia. Op de vrijdagavond en zaterdag hebben we nog wel wat extra handen nodig. Vind jij het leuk om te helpen, meld je dan via boekenbeurstweevv@gmail.com of Facebook: @boekenbeurstweevv. of app/bel met Lia 06 12881152.

De boekenbeurs op 2 november is in ’t Laag, in gebouw Collage, Hogeweg 23, 6721 VE Bennekom, van 10.00 tot 16.00 uur. Tot 11.00 uur is de toegang € 2,- , daarna gratis. Het parkeerterrein is bereikbaar via de Kierkamperweg.