Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

D2 kampioen tweede klasse!

De kampioenen!

In de wandelgangen van de vereniging werd al veel gepraat over het mogelijke kampioenschap van D2. Twee winnende sets waren er nodig om dit waar te maken.

Om 17.30 begonnen wij in Scherpenzeel aan de wedstrijd tegen Set-Up. Veel publiek was met ons meegekomen uit Ede. De eerste set begonnen we scherp en waren we gretig. Door onze goede opslag hielden wij de tegenstander onder druk en we wonnen deze set dan ook met 13-25. De tweede set – en dus onze laatste set die nodig was om kampioen te worden – begon. In de loop van de set werd er wat gewisseld maar we bleven servicedruk zetten en ondanks de spanning hielden we de concentratie vast. Ook die set wonnen we, met 12-25.

Toen was het feest!

Na veel applaus en gejuich moesten we ook de laatste twee sets van de wedstrijd nog spelen. En die wonnen we ook, met 15-25 en met 21-25. Na de wedstrijd gingen de champagneflessen open en konden we het kampioenschap goed vieren! “Ik ben heel trots op de meiden!”, aldus een net zo trotse trainer/coach Kevin Verwoert over het kampioenschap.

Esmée van Asselt, D2