Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

De spelers van TweeVV mogen eindelijk van start

Eindelijk mogen ze weer, de volleyballers van TweeVV. Na al die tijd lijkt er nu een normale competitie aan te komen en daar kijken de spelers en de hele vereniging erg naar uit.

Alle competitieteams starten deze maand met hun wedstrijden, van de jeugd tot de hoogste teams van TweeVV. 
De beide selecties komen uit in de derde divisie. Voor de mannen is dit bijna nieuw want na het door corona afgebroken seizoen 2019-2020 stonden zij boven aan de promotieklasse en mochten daarom promoveren.

Vrouwen
Trainer Patrick Renting en assistent-trainer Kevin Verwoert zetten hun werk komend seizoen voort met de volgende selectie: Astrid van Eck, Rianne Meijer, Floor Kamps, Ireen de Vries, Josefine Uittenbogert, Rachel Hanswijk, Michelle Vis, Daniëlle Dijkstra en Lymée Spoelstra.
Drie spelers vertrokken en twee kwamen erbij: Ireen de Vries, die in Ede is komen wonen vanuit het noorden van het land, en het jonge Edese talent Lymée Spoelstra. Zij speelt in de jeugd van VCV in Veenendaal en mag daarnaast zich bij de vrouwen van TweeVV verder ontwikkelen. Daarnaast zullen de vrouwen veel gebruik gaan maken van de eveneens getalenteerde Tess van Asselt en Isa van der Linden uit het tweede vrouwenteam. 
De vrouwen hebben een nieuwe hoofdsponsor, Easywork uitzendbureau in Bennekom, en hopen zich binnenkort in hun nieuwe shirts aan het publiek te laten zien.

Mannen
De mannen konden met een enkele wedstrijd in 2020 proeven aan de derde divisie maar nu kunnen zij in deze hogere klasse laten zien wat ze waard zijn. Net als vorig jaar blijft Trent Glasvezel de hoofdsponsor van de mannen.
In de selectie zijn er kleine veranderingen ten opzichte van vorig seizoen. Vincent Oostindië is geen speler meer maar coacht de mannen nu, Jeroen Lith is na een jaar weer terug en midspeler Geert Meijer verzorgt de trainingen zolang ze geen trainer hebben. 
De selectie bestaat verder uit: John Bos, Aldo Kranenbarg, Jeroen Jagersma, Martijn Drost, Kevin van de Pol, Kees Schipstra, Casper Kooi, Sander Lammertink, Jurjen Landman en Maarten van Wensveen. En Pim Kamps, ex-speler van Orion in Doetinchem, traint mee met de mannen, een extra stimulans voor het niveau.