Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

EDE BEACH TOERNOOI 15-16 JUNI 2019 (Aanmeldingen gesloten)

Wil je met de voetjes in het zand & lekker de hele dag volleyballen? Nu is je kans, want het beach volleybal is weer terug in Ede. In het weekend van 15 en 16 juni organiseren wij een open toernooi voor mannen, vrouwen en recreanten.

AANMELDINGEN ZIJN GESLOTEN

Zo makkelijk is het! Maar wij snappen dat je natuurlijk nog wat informatie wilt. Het toernooit is beide dagen van ongeveer 10:00 tot 17:00 uur. Je mag beide dagen mee doen of je schrijft je in voor één dag.

Beide dagen hebben dezelfde indeling & iedere dag zijn er 3 competities:

1. Mannen, 3 x 3
2. Vrouwen, 3 x 3
3. Recreanten/mix, 4 x 4

Wij zijn onderdeel van het Ede Beach Event dat plaatsvindt bij dè Topsporthal van Ede aan de Burgemeester van der Knaapweg 10. Per team betaal je €30,- inschrijfkosten per dag dat je meedoet. Je kan er ook voor kiezen te blijven hangen voor de BBQ die wordt verzorgd door Sportcafé Time-out. Daarvoor kan je je ook aanmelden via ons en de kosten zijn €11,- per persoon. Alleen BBQ-en kan trouwens ook!

Schrijf je in vóór maandag 10 juni. We hebben maar beperkte ruimte voor teams. Dus ga naar het formulier en schrijf je snel in, want vol=vol.

Ben je enthousiast om lekker te gaan beachen? Hopelijk zien we je aanmelding snel verschijnen en zien we jou op 15 en/of 16 juni.

Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Namens de organisatie,

Vincent, Marieke, Gerda, Aldo, Casper, Jeroen en Sanna.