Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Heren 1 blijft in Derde Divisie!

Zaterdag gingen de mannen van TweeVV op voor hun derde en laatste kans op handhaving in de Derde Divisie en déze kans pakten ze eindelijk. Met 3-0 wonnen ze in Holten de beslissende wedstrijd tegen Rivo uit Rijssen.

Nadat de mannen van TweeVV al twee kansen gemist hadden, was het dit keer wel raak. Het ging om één plek in de Derde Divisie tussen Rivo uit Rijssen en TweeVV. Omdat twee spelers misten, gingen Jordi van Beusichem en Pim Kamps mee terwijl Floor Kamps als coach optrad. En op de tribune een flinke supportersschare uit Rijssen maar ook uit Ede waren fans afgereisd.
De start was indrukwekkend. TweeVV overklaste de tegenstander onder meer dankzij de snoeiharde sprongservices van John Bos en Pim Kamps en met 25-10 was de eerste set snel binnen. Daarna gooide Rivo het roer om en ging voor alles of niks. Resultaat was een snelle voorsprong voor de tegenstander. Maar TweeVV hield het hoofd koel en met rust in de ploeg en een goede pass kwamen de mannen langzaamaan gelijk waarna ze doorpakten en de set met 25-22 wonnen. In de laatste set was het verzet van de tegenstander over en kon TweeVV de set gemakkelijk uitspelen. De beloning was daar: handhaving in de Derde Divisie. Na afloop werd de overwinning natuurlijk gevierd in het gezellige bruine café van de sporthal in Holten.