Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Het seizoen is begonnen

Hallo allemaal!

Het is inmiddels oktober, we zijn al een dikke maand aan het trainen, en de eerste wedstrijden in de competitie zitten er ook al weer op. De hoogste tijd dus voor de eerste nieuwsbrief van het seizoen!

In deze nieuwsbrief:

 • Digitale pasfoto’s voor competitiespelers
 • Wedstrijden op de trainingsavonden
 • Trainen in de herfstvakantie 
 • Nieuwe scheidsrechtercoördinator: Marcel Kamps
 • Zaterdag 28 oktober: Halloween at Dick’s Inn
 • Maak een teamfoto voor de website!
 • Courtcrew Talentteam Jongens seizoen 2023/2024

Digitale pasfoto’s voor competitiespelers

Speel je mee in de competitie, dan heb je een spelerskaart. En op die spelerskaart staat een pasfoto. Sinds een paar seizoenen is de spelerskaart volledig digitaal. De pasfoto dus ook.

We hebben gezien dat diverse leden nog geen pasfoto op hun spelerskaart hebben, of dat de pasfoto niet meer lijkt. Daar kun je zelf wat aan doen:

Spelers leveren zelf een actuele pasfoto in kleur aan bij de ledenadministrateur van de club. Het bestand dient een .jpg, .gif of .png te zijn.  Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto’s kleiner dan 2 megapixel (1600×1200).

Heb je nog geen pasfoto op je digitale spelerskaart, of is je pasfoto niet meer lijkend, stuur dan een nieuwe foto naar de ledenadministratie.

Wedstrijden op de trainingsavonden

Tijdens de eerste helft van dit seizoen worden er vrij veel wedstrijden op trainingsavonden gespeeld. Hiervoor zijn een aantal redenen: 

 • Soms plant de Nevobo wedstrijden in op zaterdagen dat er geen zaal beschikbaar is, waardoor we moeten uitwijken naar een trainingsavond.
 • Sommige teams spelen bekerwedstrijden; deze wedstrijden zijn altijd op een trainingsavond.
 • Soms vragen teams zelf aan een wedstrijd te verzetten, omdat ze op de zaterdag waarop ze zijn ingedeeld niet kunnen. Dit betekent bijna altijd dat de wedstrijd naar een trainingsavond wordt verzet.

Het spelen van wedstrijden op trainingsavonden heeft vooral nadelen. Het gaat ten koste van je eigen teamtraining, niet gebruikte zaalhuur op de zaterdag kunnen wij vaak niet meer teruggeven aan Sportservice en het betekent telkens weer dat we het trainingsschema creatief moeten aanpassen om de wedstrijden in te kunnen roosteren. De schema’s daarvoor zijn via de trainers al met jullie allemaal gedeeld. Kijk daarnaast ook goed in het zaalwachtschema! Misschien is je team op een dinsdag of donderdag ingedeeld om te fluiten of te tellen. Soms moeten we ook extra zaalruimte inhuren op reguliere trainingsavonden en dat is altijd jammer. En zoals wij afgelopen zaterdag gemerkt hebben, gaat het ten koste van de sfeer en verenigingsgevoel als er in een bijna lege zaal gespeeld moet worden. Om het aantal doordeweekse wedstrijden te beperken, en daarmee de overlast voor andere teams en extra kosten voor onze club, doen we bij deze nadrukkelijk de oproep aan jullie allemaal om wedstrijden zoveel mogelijk op de ingeplande zaterdagen te spelen. Komt je team een aantal spelers te kort op een bepaalde zaterdag, probeer dan eerst spelers te lenen bij een ander team. De TC heeft dit seizoen bewust gekozen voor goede bezetting van de teams, dus dit moet toch lukken!

Trainen in de herfstvakantie 

Er wordt doorgetraind in de herfstvakantie. Dit geldt voor de senioren, jeugd en recreanten. De mini’s hebben een weekje vakantie. 

Hiervoor geldt een aangepast trainingsschema. Zie het vakantieschema op de website https://www.tweevv.nl/trainingsschema/.  

Nieuwe scheidsrechtercoördinator: Marcel Kamps

Met trots stellen we jullie voor aan Marcel Kamps, onze nieuwe scheidsrechterscoördinator. Hij neemt het stokje over van Harm Tillema, die deze taak vorig seizoen voor zijn rekening nam.

Marcel heeft een lang verleden bij TweeVV. Speler, trainer, coach, lid van de technische commissie… Wat heeft hij niet gedaan? Vorig seizoen heb je hem al regelmatig op de bok kunnen zien zitten als regioscheidsrechter. En ken je Marcel niet, dan ken je Joke, Floor of Pim vast wel.

Namens ons allemaal: heel veel succes en plezier Marcel!

Zaterdag 28 oktober: Halloween at Dick’s Inn

Op 28 oktober aanstaande organiseert de Senioren Activiteiten Commissie het eerste feest van dit seizoen:

Heyyhoi TweeVV’ers,

Hebben jullie ook zin in een feestje?!?
Op 28 oktober vind er een TweeVV HALLOWEEN party plaats in de Dick’s Inn bij t’ Riet.👻
Vanaf 20:00 zullen wij daar een gezellig & griezelig feestje bouwen!! 
Ben jij van de partij in het leukste kostuum??
Er valt namelijk ook een prijs te behalen met het leukste/ griezeligste/ origineelste kostuum!! 🎃
Tot 28 oktober! 

PS. introducees zijn welkom, maar alleen in kostuum! 😜

Groetjes van de SAC

Zaterdag 4 november: TweeVV boekenbeurs

Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse boeken- en platenbeurs. 4 november is ‘t Laag in Bennekom the place to be. 

Heb je nog boeken of platen waar je vanaf wil en je woont in de regio Ede/Bennekom/Wageningen? Wij worden daar blij van. Stuur een mailtje naar boekenbeurs@tweevv.nl.  

Maak een teamfoto voor de website!

Op onze website staat van elk team een foto. Op dit moment staan daar nog foto’s van vorig seizoen. Je begrijpt dat we ze graag willen vervangen door nieuwe foto’s, van de nieuwe teams.

Hoe pak je dat aan? Maak bij de eerstvolgende gelegenheid zelf een foto van het team, en stuur deze per e-mail naar communicatie@tweevv.nl.

Is je team toevallig niet compleet? Geen nood: maak gewoon tóch een foto en zet ’m op de mail. Je kunt later altijd nog een nieuwe sturen! Tot die tijd hebben we liever een incomplete foto, dan géén foto.

Courtcrew Talentteam Jongens seizoen 2023/2024

Sportservice De Vallei roept jeugdleden vanaf 11 jaar op om als Courtcrew te schitteren tijdens de volleybalwedstrijden van het Talentteam Jongens voor het seizoen 2023/2024.

Wat krijg je:

 1. Een rol als Courtcrew tijdens de wedstrijden van het Talentteam Jongens.
 2. De mogelijkheid om topsport van dichtbij te beleven.
 3. Een gezonde snack en verfrissend drankje om jullie energie op peil te houden.

Wedstrijdschema:

 1. 21-10-2023, 16:00: Talentteam Papendal Heren HS 1 vs. Sliedrecht Sport HS 1
 2. 29-10-2023, 14:30: Talentteam Papendal Heren HS 1 vs. NUMIDIA VC LIMAX HS 1
 3. 08-11-2023, 19:30: Talentteam Papendal Heren HS 1 vs. Active Living Orion HS 1
 4. 19-11-2023, 14:30: Talentteam Papendal Heren HS 1 vs. Samen Lycurgus HS 1
 5. 25-11-2023, 16:00: Talentteam Papendal Heren HS 1 vs. Simplex SSS HS 1
 6. 10-12-2023, 14:30: Talentteam Papendal Heren HS 1 vs. Prima Donna Kaas Huizen HS 1
 7. 02-12-2023, 20:00: Talentteam Papendal Heren HS 1 vs. VoCASA HS 1
 8. 24-01-2024, 19:30: Talentteam Papendal Heren HS 1 vs. RECO ZVH HS 1

Per wedstrijd zijn 4 enthousiaste kinderen nodig om te helpen.

Als jij deze unieke ervaring wilt beleven, wordt je van harte uitgenodigd om je aan te melden door een e-mail te sturen naar events@sportservicedevallei.nl.

Aanmelden hoeft niet voor een heel seizoen, dit kan per wedstrijd.

Alvast bedankt voor jullie enthousiasme en medewerking. Sportservice De Vallei kijkt ernaar uit om samen met jullie dit volleybalseizoen tot een groot succes te maken!

Sportieve groet van het bestuur, 

Vincent, Christiaan en Lysette