Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Jeugdflits maart 2022: MB1

Week van 14 maart 2022 voor MB1:

MB1 had deze week een druk programma voor de boeg, maar deze talenten kunnen dit prima en kunnen de druk aan…: 10 punten uit twee wedstrijden! Yesss!

TweeVV MB1 – Xanthos MB2
Deze inhaalwedstrijd stond gepland op donderdag 17 maart om 19.15 uur, dus moesten we om 18.30 verzamelen in de zaal. De wedstrijd begon heel goed. We hadden weer veel publiek en onze vriendinnen Naomi en Amit stonden aan de kant mee te juichen. De eerste set hebben we met 25-10 gewonnen. De tweede set ging het wat minder goed, maar we hebben het goed opgehaald. Deze set hebben we met 25-22 gewonnen. De derde set wonnen we met 25-19. De sfeer zat er goed in en de vierde set hebben we ook binnengehaald. Deze wedstrijd wonnen we dus met 4-0 waarmee we weer vijf (!) punten binnensleepten…
Dit smaakt naar meer…

Op naar wedstrijd twee tegen Trivos MB3!
Deze wedstrijd begon om 11.00, dus moesten we om 09.45 aanwezig zijn bij Van der Knaaphal. Deze wedstrijd speelden we uit in Wijchen. We waren een beetje laat waardoor we niet veel tijd hadden om in te lopen. We begonnen meteen met het ingooien. De eerste set startten we heel goed en hebben we met 17-25 gewonnen. Maar het werd al wel spannender. De tweede set hebben we met 21-25 gewonnen en de derde set met 23-25. Toen kwam de vierde set. We hadden de vijf punten nodig om eerste te staan! Dus gaven we alles, maar Trivos maakte het ons wel heel moeilijk. Deze set hebben we nek aan nek met 25-27 gewonnen… En dus wéér met 0-4 gewonnen en wéér vijf punten binnengesleept!
Dat betekent dat we voorlopig op de eerste plek staan!

Zien we jullie zaterdag 26 maart om 9.15 uur in de Van der Knaaphal??!! Een goed begin van het weekend.

Groetjes van de MB1

TweeVV MB1 – Excelsior MB1, zaterdag 5 maart 2022

Onze wedstrijd begon om 13.00 uur maar wij verzamelden ons al om 12.00 uur bij de Van Der Knaaphal om het net op te zetten. Tijdens het omkleden kregen we een leuk berichtje van een teamgenoot: we mochten namelijk het centercourt gebruiken! Dat kan eigenlijk nooit.

Na het omkleden zijn we meteen het veld opgegaan om het net klaar te zetten. Tijdens het opzetten van het net werd de tribune uitgeschoven wat nog leuker was. Er kwam veel publiek. Een nadeel van de centercourt was wel dat we veel achter de ballen moesten rennen. 
De eerste set was teleurstellend. Wel speelden we een paar goede rally’s gespeeld en hadden we een sterk blok. We hebben deze set met 14-25 verloren. Dit kwam vooral door mindere concentratie in het veld. Maar we verloren onze hoop niet, dit was nog maar de eerste set.
De tweede set begonnen we ook niet erg goed, maar we hebben het heel goed teruggepakt. Onze blok was nog sterker geworden. Ook hebben we heel mooie ballen opgeslagen. Deze set hebben we nek aan nek gespeeld en we wonnen met 25-23.

Blessure
De derde set ging het weer wat minder, ons teamgenootje werd in deze set geblesseerd en daarna hebben we onze concentratie niet meer terug kunnen krijgen. Deze set verloren we met 17-25.
De vierde set begonnen we heel gemotiveerd. We móésten deze wedstrijd wel winnen voor ons vriendin. Ook deze set hadden we een sterk blok en goede opslagen. We hebben hard gestreden en wonnen deze set dus met 25-19 en dat betekende een vijfde set!
De vijfde set waren we heel enthousiast, ook het publiek deed goed mee. Wij begonnen met een sterke opslag en dat ging heel goed. Deze set hebben we met 15-07 gewonnen! En dus wonnen we de wedstrijd met 3-2.

We wensen onze lieve vriendin Naomi beterschap, get well soon!!