Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

John Apon Erelid van TweeVV bij zijn afscheid

Zaterdag 26 februari heeft John Apon onder grote belangstelling de oorkonde van Erelid van TweeVV in ontvangst genomen van voorzitter Vincent Oostindië.

Terwijl buiten de zon scheen, werd John Apon in De Peppel, tijdens het jaarlijkse recreantentoernooi van TweeVV, in het zonnetje gezet. Tussen de wedstrijden door is uitgebreid stilgestaan bij zijn afscheid. In de archieven is terug te vinden dat John lid werd op 6 februari 1981. Leden die John vanaf het eerste uur kennen, vertelden hoe hij hen in trainingen meenam in tactisch volleybalspel. Op die manier zijn tijdens recreantentoernooien vele prijzen in de wacht gesleept.

Veertig jaar lang was hij lid én trainer van TweeVV. Afgelopen jaar is John Apon gestopt als trainer. Hij maakte twee naamswijzigingen mee van onze volleybalvereniging: EVV werd omnivereniging De Reehorst en daarna het huidige TweeVV. Door de coronamaatregelen was een passend afscheid op een eerder moment niet mogelijk. De grote opkomst van leden en recreantenteams én het afscheid van John maakte zaterdag van het recreantentoernooi een zeer geslaagd evenement.