Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Mannen TweeVV eindigen competitie in mineur

Helaas voor de mannen van TweeVV eindigt de competitie met een flink verlies van 4-0 in Woudenberg tegen Woudenberg.

In deze laatste wedstrijd waren de mannen zowaar compleet, een goede basis om de competitie mooi af te sluiten, zou je zeggen. Maar zo werkte het niet. Door te weinig trainingsuren de laatste weken bleek TweeVV niet in vorm. In de eerste twee sets lagen er nog wel kansen voor de mannen tegen dit jonge team van Woudenberg. De strijd ging lange tijd gelijk op maar onder aanmoediging van de vele luidruchtige Woudenbergfans speelde de tegenstander TweeVV aan het eind van deze sets weg. Door sterke servicedruk kwam de pass bij TweeVV niet meer aan en kwam er dus niets van aanvallen. Woudenberg bleef in de overige sets het initiatief houden met een sterke opslag en een onverdedigbaar blok. In combinatie met het onder hun niveau spelen van de belangrijkste TweeVV-spelers was het verlies een feit.

Op naar het volgende seizoen
TweeVV eindigt ergens in de middenmoot. Niet dat het er iets toe doet want de competitie is niet volledig gespeeld door corona en er is dit jaar geen promotie of degradatie. En daarmee was de prikkel om hoog te eindigen er niet meer. De focus lag op de beker. De mannen brachten het hierin tot de kwartfinale. Het seizoen is voor hen nu ten einde, ze kijken nu vooruit naar het volgende seizoen waarin alles hopelijk weer normaal zal verlopen.

Bekerfinale vrouwen TweeVV
Zaterdag 14 mei spelen de vrouwen van TweeVV om 14.30 uur tegen WSV uit Warnsveld de bekerfinale op neutraal terrein in Neede in Sporthal ’t Spilbroek. Meer informatie op de Facebookpagina van TweeVV Dames 1.