Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Mannen TweeVV pakken punt van koploper

Op zomaar een doordeweekse dinsdagavond hadden de mannen van TweeVV een wedstrijd tegen koploper Renswouw in Renswoude. Het werd 3-1 voor de tegenstander.

Omdat spelverdeler Aldo Kranenbarg afwezig was door zijn werk en Kees Schipstra is gestopt, had TweeVV versterking uit het tweede nodig. Vooraf hadden de mannen niet de illusie punten te kunnen pakken van de sterke koploper Renswouw. En dus was de opdracht simpel: plezier maken en vol gas gaan, volleyballen zonder druk. Maar tot hun verrassing lukte het tóch om meteen al met de eerste set een punt te pakken door deze te winnen met 20-25. Renswouw begon namelijk slordig, vooral in de passing en TweeVV maakte daar gretig gebruik van en kon die set soepel pakken.

Vertrouwen
De mannen speelden op dezelfde voet verder maar door een aantal opslagfouten aan Edese kant kwam Renswouw meer in het spel. Met 25-17 en 25-12 gingen de volgende sets gemakkelijk naar de tegenstander. Maar in de laatste set, waarin TweeVV alles op alles zette, was de wedstrijd weer in evenwicht. Tot 20-20 was het spannend of TweeVV er een vijfde set uit kon slepen. Maar twee ongelukkige ballen hielpen de mannen uit die droom want Renswouw gaf die voorsprong niet meer weg. Speler/coach Geert Meijer: “Wij zijn blij met het punt en het getoonde spel geeft zeer veel vertrouwen voor de rest van de competitie!”

Programma
Beide teams van TweeVV zijn nu even vrij. De vrouwen spelen vrijdag 10 maart om 21.30 uur de return tegen WaHo, in de Bongerd in Wageningen. Zaterdag 11 maart spelen de mannen in Deventer tegen Avior 2.

[Foto: Erik Jan Zuil]