Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Mannen TweeVV sluiten eerste helft af met vijfde plek

De laatste tegenstander van de eerste helft van het seizoen was Hellas. In Nunspeet wonnen de mannen van TweeVV met 2-3 van dit team dat vlak onder TweeVV staat op de ranglijst. De vrouwen waren al vrij.

Donderdagavond reisde TweeVV af naar Nunspeet. Een wedstrijd op een doordeweekse avond blijft voor TweeVV altijd lastig. Ook nu liep de start niet soepel. De mannen waren niet actief genoeg aan het net en ze dachten er iets te gemakkelijk over. Na het verlies van de eerste set, lukte het in de volgende set wel om scherp te beginnen, de pass liep veel beter waardoor TweeVV de stand gelijk trok.

Vijfde
TweeVV wijzigde de opstelling in de derde set en dat pakte niet goed uit. De Edenaren keken snel tegen een achterstand aan van 10-0 en dat bleek onoverkomelijk. Woordvoerder Kevin van de Pol: “Maar in de vierde en vijfde set stonden we er weer helemaal. Alles liep en de spelverdeler wist de aanvallers uitstekend te bedienen waardoor we weer sterk kon aanvallen. Gelukkig trokken we de stand daarmee weer gelijk en wonnen we de beslissende vijfde set.” Door deze winst eindigt TweeVV na de eerste helft op een mooie vijfde plek.

Programma
Na de winterstop spelen de mannen hun eerste wedstrijd op donderdagavond 10 januari in Druten tegen DVV, de vrouwen zaterdag 12 januari in Nijmegen tegen Heyendaal 2.