Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Mannen TweeVV verliezen eerste wedstrijd na de herstart

“Zo fijn dat we weer konden spelen!” is de eerste reactie van Geert Meijer, speler/coach van de mannen van TweeVV, al verloren ze in Dieren alle vier de sets van Rebelle. Bij de vrouwen was ook een wedstrijd gepland maar deze werd verzet omdat TweeVV geen team op de been kon brengen.

De mannen speelden precies twee maanden geleden hun laatste wedstrijd. Nu is de competitie weer opgestart en troffen zij in Dieren het sterke Rebelle. In de eerste twee sets waren er zeker kansen want het ging lang gelijk op. Beide teams moesten duidelijk nog wel hun ritme vinden maar dat zorgde wel voor lange en mooie rally’s. Met name door een paar verrassend doorgeslagen ballen van spelverdeler Martijn Drost bleef TweeVV goed bij. Beide sets won de tegenstander nipt met 25-23.
Daarna begon Rebelle steeds beter te spelen waartegen TweeVV geen vuist kon maken ondanks de inzet van drie verse spelers. De derde set verloren de mannen kansloos. In de laatste set kwamen de Edenaren nog wel op voorsprong tot 14-17 en toen was de pap op.
Geert Meijer: “Het blijkt dat we na de lockdown nog veel verbeterpunten hebben maar al met al was het heerlijk om weer in de zaal te mogen staan!”

Programma
Zaterdag 5 februari is er weer een echte thuisdag in de Van der Knaaphal. De mannen spelen om 15.15 uur tegen de nummer één, Heyendaal uit Nijmegen, de vrouwen om 17.30 uur tegen Rebelle uit Dieren dat ook bovenaan staat. Dus dat worden mooie wedstrijden.