Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Mooie start van de vrouwen van TweeVV in de derde divisie

“Ons avontuur in de derde divisie gaat beginnen”, schrijven de vrouwen van TweeVV op hun Facebooksite. En het is ook meteen een góéd begin want ze wonnen zaterdag in Twello van Voorwaarts met 1-3.

Veel is er nieuw voor de vrouwen van TweeVV. Vorig seizoen namen zij afscheid van vier spelers vanwege studie of verhuizing en ook trainer/coach Monica van der Wal vertrok bij dit team maar zij houdt wel een belangrijke rol bij TweeVV. En dus kwam er een nieuwe trainer, George Martens. Deze Arnhemmer verdiende zijn sporen onder meer in de derde divisie zowel bij mannen- als vrouwenteams. Hij zal een nieuw team moeten smeden uit de zes spelers die bleven met de vijf nieuwe leden. Nieuw is ook de derde divisie waarnaar TweeVV vorig seizoen promoveerde.

Streven
Het begin is er in elk geval, TweeVV zette een goed resultaat neer tegen Voorwaarts. Trainer/coach George Martens: “Ik heb geen vaste basis, in principe speelt iedereen. Mijn streven is om in de bovenste helft van deze divisie mee te draaien. Ik denk dat dat moet kunnen met deze selectie. De tegenstander startte goed omdat wij moeite hadden met de sprongservice van een van de spelers. Dat wende en daarna kregen we grip op de wedstrijd al was set twee nog wel even spannend. De laatste set verloren we door misverstanden en concentratieverlies en dat is jammer want dat was onnodig.”

Selectie: Midspelers: Lenna de Boer, Femke de Boer en Danielle Dijkstra; op buiten: Rachel Ravenhorst, Josefine Uittenbogert (terug op het oude nest!), Rianne Meijer, Mieke Arends en Floor Kamps; spelverdeling: Astrid van Eck; libero: Andrea van Putten.

Programma
Zaterdag 28 september is de eerste thuisdag van het seizoen, in de Van der Knaaphal. De mannen spelen om 15.30 uur tegen Tivoc uit Tiel, de vrouwen om 17.30 uur tegen de Wageningse studenten van Waho.