Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Nieuw op de site: Jeugdflitsen

Omdat er van en over onze jeugd- en miniteams nauwelijks nieuws staat op onze site, hebben we een speciale rubriek aangemaakt: Jeugdflitsen.

Deze rubriek is dus voor jullie, voor alle jeugdteams!

Hier kunnen verslagjes komen over jullie wedstrijden of over een activiteit die TweeVV voor jullie heeft georganiseerd. Uit deze berichtjes maken we ook een keuze voor onze Facebookpagina. Het is de bedoeling dat de andere leden, jullie ouders en natuurlijk ouders die een club zoeken voor hun kinderen, hiermee een beetje een idee krijgen wat jullie zoal bij TweeVV doen en vooral ook, hoe leuk het is om bij TweeVV te spelen. Dat kan zelfs al vanaf zes jaar!

Om deze rubriek te vullen, moeten er natuurlijk wel berichtjes van en over jullie binnenkomen! Dus: trainers, begeleiders, ouders of jijzelf: stuur de verslagjes of aankondigingen naar communicatie@tweevv.nl! Je kan ook een foto meesturen, leuk zelfs, maar dan moet iedereen die er herkenbaar op staat, dat wel goed vinden natuurlijk.

En kijk dus regelmatig naar de actuele Jeugdflitsen. Je moet op de homepage van TweeVV wel even naar beneden scrollen, dan kom je de jeugdflitsen vanzelf tegen.