Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Persbericht stilleggen competitie, MA1 promoveert

De resterende competitiewedstrijden van TweeVV in 2021 worden uitgesteld. Dit geldt voor zowel de senioren- als de jeugdcompetities. Dit heeft de Nevobo besloten na de nieuwe kabinetsmaatregelen.

Voor de mannen van TweeVV heeft dit voorlopig geen consequenties want zij waren al begonnen aan de winterstop. De vrouwen merken er wel veel van. Zij moesten in december nog drie wedstrijden spelen en die zijn nu uitgesteld. De eerste wedstrijden in het nieuwe jaar staan gepland op 15 januari. Op dit moment is niet te zeggen of de competitie dan weer voortgezet kan worden.
Met dit besluit wil de Nevobo verenigingen de ruimte geven om op de zaterdagen, in plaats van wedstrijden, te kunnen trainen. TweeVV maakt hier graag gebruik van. Voordeel is dat er geen reisbewegingen tussen dorpen en steden zijn en dat spelers binnen verenigingsverband toch kunnen blijven trainen zodat ze er straks klaar voor zijn wanneer de competitie weer opgestart mag worden.

Jeugdcompetitie
De jeugdcompetitie speelt zich altijd per helft af. De eerste helft van het seizoen zit er bijna op, er moest nog een enkele wedstrijd gespeeld worden. De Nevobo heeft deze competitie nu afgesloten en kampioenen en gepromoveerden bekendgemaakt. In de tweede helft komen deze teams dan uit in de nieuwe klasse. Bij TweeVV is meisjes A1 gepromoveerd. Het team presteerde uitstekend in de eerste helft, werd tweede en mag in januari uitkomen in de Topklasse.