Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Selecties TweeVV voor nieuwe seizoen bekend

De trainingen en de volleybalcompetities zijn al snel gestopt toen corona in Nederland voet aan de grond kreeg. In die stilte is door het bestuur en de technische commissie hard gewerkt om alles in elk geval vóór de start van het nieuwe seizoen in orde te maken.

Vrouwen
De vrouwenselectie heeft enkele wijzigingen ondergaan. Lenna de Boer, Mieke Arends en Sanne Germans hebben afscheid genomen van TweeVV en libero Andrea van Putten zet haar talent nu in bij het tweede team van TweeVV.
De vrouwen staan komend seizoen onder leiding van een nieuwe trainer, Patrick Renting uit Veenendaal, en assistent-trainer, Kevin Verwoert.
In de nieuwe selectie van de vrouwen blijft Astrid van Eck spelverdeler. Op het midden staan Daniëlle Dijkstra, Femke de Boer en de nieuwe aanwinst uit het tweede, Michelle Vis. De buitenaanvallers en/of diagonaalspelers zijn Rianne Meijer, Josefine Uittenbogert, Rachel Hanswijk, en de nieuwe spelers Hester Mulder, afkomstig van DOS Lunteren, en Lize Meijer, overgekomen van VCV uit Veenendaal. De libero is komend seizoen Floor Kamps.

Trainer gezocht voor de mannen
Bij de mannen is het team vrijwel compleet gebleven, alleen Vincent Oostindië is gestopt. De mannen zijn nog op zoek naar een nieuwe trainer. Wim Knap heeft hen een aantal jaren begeleid maar hij zal komend seizoen binnen TweeVV een andere rol krijgen met als aandachtspunt de jeugd.
De selectie van de mannen: Martijn Drost, Aldo Kranenbarg, Jeroen Jagersma, Kees Schipstra, Casper Kooi, John Bos, Kevin van de Pol, Sander Lammertink, Jurjen Landman, Jeroen Lith en Maarten van Wensveen. Mogelijk komt hierin nog een kleine wijziging tegen de tijd dat het nieuwe seizoen begint.

Talentteams Eredivisie
Beide teams van TweeVV komen uit in de Derde Divisie met als thuishal de Van der Knaaphal. De hoop is dat de competitie halverwege of eind september weer begint. Daarop zijn alle voorbereidingen nu gericht.
In de Van der Knaaphal zullen ook komend seizoen, net als in het afgelopen seizoen, Eredivisiewedstrijden te zien zijn. De Talentteams van de Nevobo, die op Papendal trainen, spelen hier in Ede weer hun thuiswedstrijden.