Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Slechts twee punten voor de mannen van TweeVV

In Arnhem speelden de mannen tegen Arvevo 3 een lastige wedstrijd. Het werd een 3-2-verlies na een spannende vijfsetter. De vrouwen waren vrij.

Na de twee mooie en sterke wedstrijden van de afgelopen weken, werd het een beetje een domper in Arnhem waar TweeVV een team van Arvevo trof dat laag op de ranglijst staat. Maar de tegenstander met veel lange mannen bleek taai. Blokkerend en verdedigend waren de Arnhemmers sterk. Het ging alle sets ongeveer gelijk op, de ene keer stond TweeVV weer iets voor, de andere set de tegenstander. TweeVV won zo de eerste twee sets en Arvevo de daaropvolgende twee. In de beslissende set namen de Edenaren een grote voorsprong van 2-8 en tóch kwam de tegenstander weer langszij en won met 17-15.

Compleet
“Dat mag gewoon niet gebeuren,” aldus aanvoerder Casper Kooi, “we hadden in de vijfde set hun opslag even niet onder controle waarmee we hen de kans gaven weer helemaal terug te komen. We waren compleet, op volle sterkte, we hadden hier gewoon moeten winnen. Nadeel voor onze sprongservice was de krappe ruimte achter het veld, dan leveren we aan kracht wel wat in.”
TweeVV blijft stevig op de vijfde plek staan en treft zaterdag de nummer één, Pegasus.

Programma
Zaterdag 16 september spelen zowel de mannen als de vrouwen thuis, in ’t Riet, om 16.45 uur. De mannen tegen koploper Pegasus uit Nijmegen, de vrouwen tegen Set Up ’69 2 uit Scherpenzeel dat helemaal onderaan staat.