Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

TweeVV actief op Experience Day

Kom zaterdag 15 september tussen 10.00 en 16.00 uur naar Experience Day in de Van der Knaaphal! 

Het wordt een dag waarop iedereen alles mag bekijken en ervaren. Maak ook kennis met de andere verenigingen en bedrijven die gebruikmaken van deze topsporthal!
“Van der Knaaphal, de Topsporthal in Ede, nodigt alle inwoners van Ede en omgeving uit voor een tour op deze dynamische en sportieve plek op zaterdag 15 september. Maak kennis met bevlogen ondernemers, topsporters, jonge talenten, studenten en verenigingen. Proef de smaak van een gezonde leefstijl in onze horeca. Een hele dag vol sportinspiratie! Kom je ook?”, zo luidt de enthousiaste uitnodiging van Sportservice Ede. En TweeVV is een van de sportverenigingen die gebruikmaakt van deze fantastische hal.

Experience Day
Voor de bezoekers zijn er drie routes op het gebied van Onderwijs, Gezondheid en Sport. Op de Sportroute komen bezoekers onder meer ons, de volleyballers van TweeVV, tegen. Wij willen de bezoekers, van jong tot oud, warm maken voor volleybal als sport. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er volleybaldemonstraties zowel binnen als buiten. Voor de jeugd is er een route uitgestippeld waarin kinderen een kaartje kunnen laten aftekenen bij verschillende aan volleybal verwante activiteiten.

Om 12.15, 13.15 en 14.15 uur is het Q&A-time. Dan zitten de bestuursleden van TweeVV voor u klaar voor al uw vragen.
De toegang tot deze dag – tevens de officiële openingsdag van deze topsporthal – is gratis!
Adres Van der Knaaphal: Burgemeester Van der Knaapweg 10, 6717 VZ Ede.

Hier lees je nog meer over die dag: https://edestad.nl/deel-je-nieuws-artikel/experience-day-van-der-knaaphal-482727 !