Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

TweeVV blij met hoge opbrengst boekenbeurs

Onze grote boeken- en platenbeurs in Bennekom werd weer druk bezocht ondanks de strengere coronaregels. TweeVV is blij met de mooie opbrengst. De boekenbeurscommissie kon ruim 2100 euro overhandigen aan het bestuur van TweeVV. Het was voor de achttiende keer dat we deze Smash&Cash boeken- en platenbeurs organiseerden.

Coronajaar
In het afgelopen coronajaar bleven mensen steeds veel boeken aanleveren terwijl de beurs in 2020 niet door kon gaan. In die periode heeft een lid van de boekenbeurscommissie voor TweeVV een selectie daaruit via internet kunnen verkopen. Daarmee kwam nóg eens ruim 2300 euro binnen bij het bestuur dat daarmee zeer aangenaam verrast werd.
Daarom wil TweeVV al die mensen die boeken, platen en cd/dvd’s hebben aangeboden van harte bedanken! Dat geldt ook voor iedereen die heeft geholpen bij het opbouwen en afbreken van de beurs! We hebben er met z’n allen hard aan gewerkt! Dus dank!

Op zaterdag 5 november 2022 is de volgende boekenbeurs, weer in ’t Laag in Bennekom. Je kan op de hoogte blijven via Facebook: @boekenbeurstweevv. Wil je volgend jaar weer helpen? Zet de datum in je agenda en stuur je gegevens nu of tzt naar communicatie@tweevv.nl.

LET OP:
Voor onze tussentijdse opslag zijn we op zoek naar een met de auto bereikbare ruimte. Heeft iemand ruimte beschikbaar, weet je iemand die dat heeft of wil iemand TweeVV sponsoren met zo’n ruimte, dan zouden we daar erg mee geholpen zijn. Mail dan naar communicatie@tweevv.nl.