Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

TweeVV gemakkelijk langs Volta

Na een korte trainingsloze periode vanwege de wintersport moest er afgelopen donderdagavond in ‘t Riet wel een wedstrijd gespeeld worden door de mannen van TweeVV. Ze troffen het lager geklasseerde Volta uit Lelystad en de mannen hadden er zin in, al was de start in de eerste set een beetje traag. Een sterke opslagserie van Martijn Drost maakte dat TweeVV echt op gang kwam. Tegen deze slordig spelende tegenstander kwamen de Edenaren geen moment in gevaar. De aanval op buiten met John Bos, Jurjen Landman en Sander Lammertink was te sterk voor Volta. TweeVV profiteerde daarnaast van de slechte communicatie en het onrustige spel bij de tegenstander. Het resulteerde in een gemakkelijke overwinning met 4-0.
De mannen zijn met deze vijf punten erbij weer terug op de vierde plek na een uitstapje naar de zesde. De verschillen in de middenmoot in deze promotieklasse zijn uiterst klein, met winst of verlies stijg of daal je zomaar een paar plekken.

De volgende wedstrijd van de mannen is in Nijkerk op zaterdag 1 april om 17.00 uur tegen NVC, ook een middenmoter. Maar eerst spelen de vrouwen van TweeVV, de nummer vier, zaterdag 25 maart in Woudenberg om 18.15 uur tegen Woudenberg, de nummer drie.