Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

TweeVV vrouwen pakken 5 punten tegen Renswouw

Deze week twee moeizame wedstrijden voor vrouwen en heren teams van TweeVV.  De vrouwen winnen in een taaie wedstrijd met 4-0 van de hekkensluiter. De mannen moesten het helaas afleggen tegen de koploper met 3-1 verlies. 

Op vrijdagavond maken de vrouwen zich op tegen Renswoude. Door schade aan de hal van Renswouw zijn de wedstrijden verschoven naar Barneveld. De Edenaren weten dat ze een taaie wedstrijd tegemoet gaan en dat wordt duidelijk in de eerste set. De vrouwen van Renswoude weten genoeg druk te zetten, waar de Edenaren nog moeite hebben om hun eigen spel te vinden. Hoewel de teams gelijk oplopen weet TweeVV uiteindelijk toch de winst naar zich toe te trekken met 25-22. 

Taai. Saai. Lawaai.
De tweede en derde set verlopen nagenoeg hetzelfde. De twee teams lopen gelijk op, maar halverwege weten de vrouwen van TweeVV weer van eigen kracht uit te gaan. Ze lopen een aantal punten weg van Gemini en slepen daardoor redelijk makkelijk de tweede en derde set binnen. 

De vierde set gaat weer moeizaam van start. Een paar speelsters uit Ede vinden moeilijk hun weg in de wedstrijd. Hoewel er veel lawaai vanaf de tribune komt om de Renswouw aan te moedigen, weet Astrid met haar service een gat van tien punten te slaan. Ze winnen daardoor makkelijk de vierde set met 25-14. Een tamelijk saaie wedstrijd om naar te kijken. Voor de Edenaren een taaie wedstrijd, maar slepen wel de vijf punten binnen waarvoor ze zijn gekomen.

Edenaren in Elst
Op zaterdag weten de mannen van TweeVV dat ze het moeilijk krijgen vandaag. Ze zijn wel vastberaden de koploper het niet makkelijk te maken. De Edenaren beginnen goed en geconcentreerd aan de eerste set. Ondanks de grote voorsprong weten ze deze niet te behouden door een goede service van de tegenstander. Waardoor ze de set verliezen met 25-21. 

De mannen zetten hun spel in de tweede set goed door. Ze weten weer goed te scoren en laten nu Gemini niet dichterbij komen en winnen de tweede set met 25-21. Vanaf de derde set worden wissels ingezet waardoor wat rommeliger wordt bij de mannen. Ze weten daardoor de derde set niet in de buurt te blijven van Gemini. De vierde set beginnen de Edenaren ook met fouten aan eigen kant. Ze maken het de tegenstander wel wat moeilijker, maar ook deze set verliezen ze. 

Programma
Zaterdag 16 februari spelen beiden teams weer in de Van der Knaaphal in Ede. Om 16:00 uur nemen de vrouwen het op tegen AETOS 1 en de mannen om 18:00 uur tegen AETOS 4.