Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

TweeVV weer in het goede spoor

Na de wedstrijd tegen SSS waarin TweeVV behoorlijk werd weggespeeld, vonden de mannen afgelopen zaterdag gelukkig na een week al weer het goede spoor terug tegen Pegasus uit Nijmegen-Oost.

TweeVV staat door de 1-3 overwinning op een stevige zevende plek op de ranglijst.

In Ark van Oost, ook wel De Bunker genoemd, ging het in de eerste set gelijk op omdat de teams goed aan elkaar gewaagd waren. Libero Sander Lammertink verrichtte puik werk in deze eerste set en hield dat het verdere verloop van het spel vol. In de tweede set werden echter wel te veel teamfouten gemaakt zodat Pegasus deze set vrij makkelijk op haar conto schreef.

Na twee sets met spelverdeler Martijn Drost kwam Jarno Bonnecroy in het veld die het niveau prima vasthield. In de derde set deden de teams weer niet veel voor elkaar onder maar net als de eerste, werd ook de derde set een prooi voor TweeVV. Jan Burger bleek een belangrijke kracht door veel services uitstekend te verwerken en veel te scoren op buiten en vanachter de 3-meter.

De vierde set was net iets meer dan een formaliteit maar het doordrukken in de eerste en derde set had haar vruchten afgeworpen. Kortom, een erg goede wedstrijd van TweeVV die 4 dikverdiende punten opleverde. Het bier werd content contant betaald en van de cultuur in Nijmegen werd nog lang nagenoten. Setstanden: 23-25, 25-19, 23-25, 19-25.

Komende wedstrijden

H1 speelt donderdag 9 november om 21:30 in de VoCASA-hal in Nijmegen tegen VoCASA H3.

D1 speelt zaterdag 11 november om 15:00 in de Sijpel in Harderwijk tegen Athena Group VVH D1.