Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

TweeVV moeizaam uit de start­blokken na de winterstop

De winterstop heeft beide teams van TweeVV geen goed gedaan. Zij verloren hun eerste wedstrijden van 2020. De vrouwen verloren in Wageningen met 3-2 van WaHo, de mannen in Tiel met 3-1 van Tivoc. Bij de vrouwen liep het niet zoals het gewoonlijk gaat. Eigenlijk kwamen ze de hele wedstrijd niet in hun spel. DatContinue reading “TweeVV moeizaam uit de start­blokken na de winterstop”

Mannen TweeVV gaan als de nummer één de winterstop in

De mannen van TweeVV hadden nog een laatste wedstrijd donderdagavond laat in Rhenen tegen Scylla/Excelsior 3. Zij wonnen ruim met 0-4 en zijn nu de verrassende maar terechte nummer één in de promotieklasse. Enkele wedstrijden geleden voorspelden we al dat de mannen van TweeVV nog vóór de winterstop mogelijk de ranglijst zouden aanvoeren maar danContinue reading “Mannen TweeVV gaan als de nummer één de winterstop in”

Twee keer winst voor TweeVV na zware tegenstand

Beide teams hadden het heel moeilijk in hun thuiswedstrijden. De vrouwen wonnen desondanks toch met 4-0 van het Elburgse EVV maar de mannen hadden vijf sets nodig, ze wonnen met 3-2 van Pegasus 2 uit Nijmegen. Wonderbaarlijk dat het de vrouwen in deze wedstrijd tegen het laag geklasseerde EVV lukte om het in vier setsContinue reading “Twee keer winst voor TweeVV na zware tegenstand”