Vacatures | Talentteam Papendal
17 september 2019 | Door admin

De Talentteams zijn nog op zoek naar een court-crew en E-scorer voor het Eredivisieseizoen 2019-2020. Lijkt jou het leuk om een steentje bij te dragen aan de topsportcultuur van de Talentteams en zorg te dragen dat het Centre Court er iedere wedstrijd weer netjes bij ligt, dan zoeken wij jou! 

# Court Crew

Taken Court-Crew:

We vragen:

(Het betreft 18 thuiswedstrijden in totaal. De wedstrijden zijn veelal achtereenvolgend op 1 dag. Voor seizoen 2019-2020 zijn het in totaal 12 wedstrijddagen in de periode van begin oktober tot begin februari)

Je krijgt:

Interesse?
Heb je interesse, meld je dan Sanne van der Linden:
E-mail: sanne.van.der.linden@nevobo.nl
Telefoon: +31 6 29709998

#E-scorer

Taken E-scorer:

Om in indruk te krijgen van het programma: klik hier

We vragen:

Je krijgt:

Interesse?
Heb je interesse, meld je dan Sanne van der Linden:
E-mail: sanne.van.der.linden@nevobo.nl
Telefoon: +31 6 29709998


ACHTERGROND INFORMATIE TALENTTEAMS
TTP is de afkorting van Talent Team Papendal. TTP bestaat uit twee teams: een herenteam en een damesteam die beide uitkomen in de Eredivisie. De teams bestaan uit jongens en meisjes in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar, die doordeweeks op Papendal trainen, wonen en in deze omgeving naar school gaan. Met behulp van de goede faciliteiten die Papendal biedt (zoals een state-of-the-art trainingshal, voedingsdeskundigen en een lifestylecoach), worden deze jongeren klaargestoomd om zich zo bij de besten der wereld te kunnen voegen. Het is dan ook niet toevallig dat de beide talentteams nauwe banden onderhouden met Jeugd Oranje, Jong Oranje en Senioren Oranje en een aantal spelers deel uitmaakt van de nationale teams.

Doordeweeks heeft elk team meerdere trainingsmomenten. Tussendoor gaan de spelers gewoon naar school, maar uiteraard wel in een aangepast traject. CTO Papendal ondersteunt de spelers hierbij maximaal. Daar de spelers op jonge leeftijd ineens zelfstandig moeten wonen, is er ook begeleiding voor alledaagse vraagstukken door de lifestylecoach. Als laatste worden de teams uiteraard bijgestaan door een team van sportartsen en fysiotherapeuten, om zo verantwoord mogelijk te trainen en direct te kunnen ingrijpen bij (dreigende) blessures.

Samenwerking Ede:

Sinds het nieuwe convenant tussen Nevobo en Ede zal de club TweeVV de Talentteams faciliteren rondom de competitiewedstrijden. TweeVV zorgt dat het veld er netjes bij ligt en dat er iedere wedstrijd weer enthousiaste kinderen aanwezig zijn voor het welbekende ballenrollen. Als tegenprestatie worden er o.a. clinics gegeven en is er gratis Eredivisie Volleybal te bewonderen op Edense-bodem.