Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Verlies voor vrouwen TweeVV

De vrouwen van TweeVV verloren in Apeldoorn met 4-0 van Dynamo 3, de mannen waren vrij.

De vrouwen van TweeVV zitten in een lastige periode, in het nieuwe jaar wonnen zij geen wedstrijden meer. Ook afgelopen vrijdag toen zij in Apeldoorn de nummer drie van de ranglijst ontmoetten. Voor het eerst miste het team twee sets lang de dragende spelverdeler Astrid van Eck die later aansloot vanwege haar werk. Trainer/coach Gerard van Eck moest daardoor een beroep doen op routinier Joke Kamps uit het derde team.
Het jonge Apeldoornse team zette TweeVV flink onder druk met de opslag. Dan draait het om een goede pass en die was er niet waardoor het spel te doorzichtig wordt voor een slimme tegenstander. “In de eerste helft van deze competitie werden we nog onderschat omdat we de gepromoveerde nieuwkomer waren,” verklaart Van Eck, “nu weten ze goed waar onze sterke en zwakke plekken zitten en je merkt dat ze daar gebruik van maken. Wat we nu nodig hebben, is een overwinning. In de laatste twee sets kwamen we nog wel dicht bij setwinst maar dan laten we het net even afweten.”

Programma
Deze week zijn beide teams vrij. De mannen van TweeVV spelen donderdag 20 februari om 21.30 uur in Nijmegen tegen Heyendaal 2, de enige tegenstander die ze nog niet hebben ontmoet. De vrouwen spelen zaterdag 22 februari om 17.30 uur tegen Set-Up’69 in Scherpenzeel.