Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen en Mannen TweeVV houden vierde plek vast

De vrouwen van TweeVV wonnen zaterdag gemakkelijk van Renswouw 3 met 4-0, de mannen konden geen vuist maken tegen Ormi uit Epe. Zij verloren thuis met 0-4.

De vrouwen deden wat ze moesten doen: ruim winnen van het laagst geplaatste team, Renswouw 3. Met de gewonnen vijf punten versterken de vrouwen hun vierde positie met uitzicht op meer. En toch was het vooraf geen gewonnen strijd want Renswouw weet in alle wedstrijden wel een of meer puntjes te pakken maar TweeVV wilde het volle pond. Daarom waren ze van plan om meteen scherp te zijn en dat lukte heel goed. Trainer/coach Peter Spoelstra: “We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld, we bleven scherp tot de vierde set waarin we even wat meer foutjes maakten. Maar halverwege zetten wij er een tandje bij en toen liepen we weer over hen heen. Ik ben heel blij met dit spel en deze winst!”
De tegenstander had vooral moeite met de opslag van TweeVV en met Jacoline van Benthem die flink kon scoren.

Mannen
Bij de mannen was er sprake van een off-day. Ze kwamen er niet aan te pas bij Ormi, een ervaren team uit Epe. De tegenstander was verdedigend heel sterk waardoor TweeVV niet snel genoeg kon scoren. Alleen in de derde set waren er kansen. TweeVV kwam beter in zijn spel maar aan het slot van de set zat het net even iets meer mee bij de tegenstander, met 23-25 ging de set toch nog verloren.
De mannen blijven op de vierde plek staan, als bovenste van de middenmoot, maar de verschillen daaronder zijn heel klein geworden door dit verlies.

De volgende wedstrijd voor de vrouwen is op donderdag 9 maart om 21.00 in De Meerwaarde in Barneveld. Dan spelen ze de belangrijke wedstrijd tegen de nummer twee, SSS 3. De mannen zijn deze week vrij, de eerstvolgende wedstrijd is op donderdag 16 maart om 21.00 in ’t Riet tegen Volta.