Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen TweeVV beleven offday

De vrouwen van TweeVV speelden in Tiel tegen het lager geklasseerde Tivoc. Ze verloren in een vijfsetter met 3-2. De mannen waren vrij.

“Ik zei nog zó: onderschat de tegenstander niet!”, reageert trainer/coach Peter Spoelstra na de wedstrijd. “En toch gebeurt dat. We mogen nog blij zijn dat we twee sets hebben gewonnen, sets waarin we van een achterstand terug moesten komen. Dus dat is dan weer wel gelukt maar wij waren totaal niet in vorm, konden niet ons eigen spelletje spelen en er lukte bar weinig ofwel we hadden een totale offday.”

Alleen aan kop
Tegenstander Tivoc speelde beter dan hun positie op de ranglijst aangeeft. Verdedigend stond het goed bij hen waardoor TweeVV aanvallend geen vuist kon maken, ook omdat de Edesen niet slim genoeg speelden zoals in de sterke wedstrijd van vorige week. Ook de passing was bij TweeVV onder de maat, de ballen kwamen niet goed genoeg bij de spelverdeler die daardoor minder kon variëren. Time-outs en wissels konden het tij niet keren. Peter Spoelstra: “We kwamen tekort, we misten beleving en dat is jammer want we trainen er heel hard voor. Tijdens een seizoen heb je altijd wel zo’n wedstrijd dus hopelijk hebben we die dan nu gehad.”
Het goede nieuws is dat TweeVV alleen aan kop gaat omdat mede-nummer-één Renswouw niet speelde dit weekend.

Programma
Zaterdag 28 oktober spelen zowel de mannen als de vrouwen in Elst tegen een team van Gemini in sporthal De Helster. De vrouwen spelen om 12.00 uur, de mannen om 16.00 uur.