Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen TweeVV blijven vierde ondanks verlies

De vrouwen van TweeVV troffen zaterdag het sterke Woudenberg in Woudenberg. Het was een mooie strijd aan beide kanten maar TweeVV trok net aan het kortste eind, het werd 3-1 voor de thuisploeg. De mannen van TweeVV waren vrij.

De vrouwen startten heel sterk tegen Woudenberg dat één plek hoger staat op de ranglijst. Ze maakten weinig fouten en hadden een sterke servicedruk en dus ging set één eigenlijk gemakkelijk naar TweeVV. Maar vanaf de tweede set ging het alle sets gelijk op en waren beide teams aan elkaar gewaagd. Helaas voor TweeVV was het Woudenberg dat aan het eind steeds nét het verschil maakte waardoor zij er met de winst vandoor gingen. “Het had zomaar andersom kunnen zijn”, aldus trainer/coach Peter Spoelstra, “vooral in de tweede set zat het erin voor ons en als we die gepakt hadden, had het er heel anders uitgezien. Maar daar moet je dan een beetje geluk bij hebben. Het was een leuke wedstrijd, met veel vechtlust aan beide kanten. En we blijven vierde ondanks dit verlies.”

De vrouwen spelen zaterdag 1 april thuis in ’t Riet om 16.45 uur tegen het Arnhemse Agilitas 2, de mannen spelen die dag in Nijkerk, om 17.00 uur, tegen NVC.