Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen TweeVV blijven winnen

Zaterdag speelden de vrouwen van TweeVV in Nijmegen tegen het tweede team van Pegasus en ook daar wisten de vrouwen te winnen, deze keer met 1-3. De mannen waren vrij.

Het is bijzonder dat de net gepromoveerde vrouwen van TweeVV nu al boven in de promotieklasse meedraaien. Door de winst op Pegasus leiden zij zelfs de ranglijst weer. Toch zag het er even niet naar uit dat de Edesen het gemakkelijk zouden krijgen in Nijmegen want in de eerste set werden de vrouwen weggeserveerd door de tegenstander. TweeVV kreeg de pass niet onder controle. Trainer/coach Monica van der Wal: “Ik moest al snel wissels inzetten om te proberen het tij te keren. En gelukkig lukte het Floor Kamps, die ik net ingezet had, om meteen een lange opslagserie neer te zetten. Daardoor kregen we weer aansluiting. Het team is dan sterk genoeg om het daarna af te kunnen maken.”

Makkelijkste set
Het zeer jonge Nijmeegse team bleef de hele wedstrijd sterk serveren en TweeVV bleef moeite met de pass houden. Wel heel goed was het Edese blok. Na de winst van de eerste en tweede set met 23-25 en 21-25 was de derde set dik voor de tegenstander waarmee ze een verdiend punt binnenhaalden. Dankzij lange opslagseries van TweeVV werd de vierde en laatste set uiteindelijk de makkelijkste voor TweeVV met 16-25. Deze winst levert de vrouwen weer vier punten op.

Programma
Zaterdag 3 november staat voor TweeVV in het teken van de grote boekenbeurs in Het Laag in Bennekom, van 10.00-16.00 uur. Maar op die zaterdag spelen ook de vrouwen en de mannen, thuis in de Van der Knaaphal. De vrouwen spelen om 16.00 uur tegen Renswouw, de mannen om 18.00 uur tegen Gemini uit Elst.