Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen TweeVV gaan aan de leiding

De vrouwen van TweeVV wonnen op de laatste thuisdag van dit jaar ruim van Set Up’69 uit Scherpenzeel, met 4-0. De mannen wisten van de nummer één, Pegasus uit Nijmegen, een punt af te snoepen, ze verloren met 1-3.

De vrouwen gaan weer alleen aan de leiding in de eerste klasse en kunnen zich dus winterkampioen noemen. Het is de volgende stap op weg naar het begeerde kampioenschap.
TweeVV won tegen Set Up’69 alle sets weliswaar ruim maar trainer/coach Peter Spoelstra had wel zijn time-outs nodig om de boel op scherp te zetten. In het begin van de sets maakten de vrouwen het zich onnodig moeilijk door persoonlijke fouten waardoor zij geen afstand konden nemen. Ook had TweeVV even tijd nodig om grip te krijgen op de beide middenaanvallers van de tegenstander.
Met Rianne Meijer als uitblinkende aanvaller boekten de vrouwen uiteindelijk een ruime overwinning.

Mannen
De mannen van TweeVV troffen de nummer één, Pegasus, dat vorig seizoen nog in de derde divisie speelde. TweeVV had vooral veel moeite met de sterke opslag van de tegenstander. Toch wisten de Edenaren meteen al de eerste set binnen te slepen met 27-25 dankzij een opslagserie van John Bos die daarmee een achterstand wist om te buigen. Aanvoerder Casper Kooi: “We hebben niet slecht gespeeld tegen zo’n tegenstander maar achteraf had er meer in gezeten dan één punt.”