Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen TweeVV rukken op naar eerste plek

Foto bekerwedstrijd, 12 okt., verloren met 1-3

De vrouwen van TweeVV wonnen thuis van de nummer één, Renswouw 2, met 3-1. De mannen moesten in ’t Riet hun meerdere erkennen in het Rhenense Excelsior, ze verloren met 0-4.

De ambitie van de vrouwen van TweeVV is groot dit seizoen en nu al staan ze in de eerste klasse op een gedeelde eerste plek, samen met Renswouw 2.
Trainer/coach Peter Spoelstra is buitengewoon blij met deze overwinning: “Deze tegenstander heeft geen set laten liggen tot nu toe, het is een ploeg met zeer ervaren spelers. En wij missen nog steeds onze sterkste aanvaller en dan toch zo’n overwinning!”
TweeVV speelde heel goed met deze keer een centrale rol voor de buitenaanvallers omdat de tegenstander de middenaanval goed doorhad. De Edese vrouwen speelden slim en met veel variatie en de spelverdeler wist steeds weer het blok van Renswouw uit elkaar te spelen.

Mannen
Ook in de wedstrijd tegen Excelsior moesten de mannen weer omzettingen doen door de afwezigheid van twee spelers. Aanvoerder Casper Kooi: “Hopelijk is dit de laatste wedstrijd dat we niet compleet zijn. Maar goed, deze tegenstander was heel sterk, vooral verdedigend en met hun middenaanval. We hebben veel strijd geleverd en het ging vaak gelijk op. In de laatste set stonden we zelfs ruim voor en toch gaven we die uit handen omdat we niet meer konden scoren.”

Programma
Zaterdag 21 oktober spelen de vrouwen om 17.00 uur in Tiel tegen Tivoc, de mannen zijn een weekje vrij.
Zaterdag 4 november viert TweeVV haar 30-jarig bestaan. Oud-TweeVV-leden zijn van harte uitgenodigd. Zie ook Facebook @tweevv.