Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Vrouwen TweeVV verliezen vijfsetter van de nummer één

Afgelopen week waren de vrouwen van TweeVV weer met voldoende spelers om het tegen de nummer één, Rebelle uit Dieren, op te nemen. In een spannende vijfsetter verloren zij met 2-3. De wedstrijd van de mannen werd uitgesteld.

Omdat op drie na, alle wedstrijden in de Van der Knaaphal op 5 februari waren afgelast vanwege coronaperikelen bij een thuisploeg of een tegenstander, konden de vrouwen gebruikmaken van het central court wat een bijzondere ambiance gaf.
In afwezigheid van de trainer/coach nam assistent trainer, Kevin Verwoert, de honneurs waar. Maar hij had weinig speelruimte met een selectie waarvan één speler afwezig was en drie spelers geblesseerd, ook al waren er wel twee spelers uit het tweede bij. Toch gingen de vrouwen voortvarend van start en waren de eerste twee sets met 28-26 en 25-17 voor TweeVV. Op zich al een knappe prestatie omdat tegenstander Rebelle nauwelijks sets af heeft gestaan dit seizoen.

Conditie
De vrouwen gingen dan ook positief de derde set in die ze maar nipt verloren. “Aan het eind van die set zag je al tekenen van vermoeidheid”, vertelt Kevin Verwoert, “en in de vierde en vijfde set zag je echt dat de pap op was. Conditioneel zijn we er nog niet na coronazieken en uitval van trainingen. Dan is het jammer dat ik te weinig wisselmogelijkheden had. Toch wilden we heel graag de vijfde set winnen. Na een achterstand van 0-5 zetten we toch nog even onze tanden erin en lukte het ons tot op één punt de tegenstander te naderen maar voor winst was het net te laat. Hoe dan ook is het heel goed dat we twee sets hebben gepakt.”

Programma
Zaterdag 12 februari spelen de vrouwen om 15.00 uur in Harderwijk tegen VVH, de mannen om 14.00 uur tegen Ormi in Epe.