Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

We zijn weer op zoeken naar boeken, platen en cd/dvd’s

Op zaterdag 3 november 2018 organiseert Dames 5 weer haar jaarlijkse Smash&Cash boeken-, platen- en cd/dvd-beurs voor Ede en omstreken. Met de opbrengst leveren zij een belangrijke bijdrage aan onze begroting!

Hebben jullie nog boeken, strips, lp’s/cd’s (geen klassieke) of dvd’s? En vind je dat ze verkoopbaar zijn? Laat het weten aan iemand van D5 om even af te spreken waar en wanneer je de boeken, enz. kan brengen. D5 traint op dinsdagavond in de topsporthal om 20.30 uur. Je kan ook bellen met Yolanda Mekking, 0317 414543 of mailen naar boekenbeurstweevv@gmail.com. Volg de beursinformatie op Facebook: @boekenbeurstweevv en Like de pagina!

De boekenbeurs is op zaterdag 3 november 2018 in ’t Laag, in gebouw Collage, Hogeweg 23, 6721 VE Bennekom. De beurs is van 10.00 tot 16.00 uur; het eerste uur is de toegang € 2,- , daarna is het gratis. Vrijwel alles is voor één euro en er is voor elk wat wils. Naast boeken zijn er platen, cd’s en dvd’s en alle boeken zijn overzichtelijk gerangschikt in categorieën. Dames 5 organiseert deze succesvolle beurs in ’t Laag alweer voor de 16e keer op rij.