Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Winst en vier kampioenen bij TweeVV

Meisjes A1 Winterkampoen!

Zowel de mannen als de vrouwen wonnen thuis van Blauw Wit en Waho. De mannen met 3-2, de vrouwen met 4-0. Én TweeVV heeft er vier winterkampioenen bij, bij de mini’s en de jeugd: N3.1, N5.1 , MA1 en MB1. Dat belooft wat voor de toekomst.

De vrouwen waren deze week weer helemaal op dreef na het ongelukkige verlies van vorige week. Zoals voorgenomen, wonnen ze met ruime cijfers van het Wageningse Waho 2 dat vrijwel onderaan staat. Met de niet zo fitte Rianne Meijer aan de kant kwamen de vrouwen moeizaam op gang met als gevolg lange rally’s. Later in de eerste set kwam zij er toch in waardoor TweeVV net iets meer power had en de set uiteindelijk won. Na de zeer gemakkelijk gewonnen tweede en derde set werd het nog even spannend aan het eind van de laatste set door knullige passfouten. Maar TweeVV wilde per se de volle winst en dat lukte net met 25-23. Daarmee staan de vrouwen na de eerste helft van het seizoen op een mooie tweede plek.

Mannen
De mannen had een lastiger wedstrijd tegen Blauw Wit uit Oldebroek dat net iets boven hen staat. Ze kwamen achter te staan met 0-2 in sets, al ging het in de tweede lang gelijk op en hadden ze die bijna gepakt. Maar vanaf de derde set keerden de kansen en was het TweeVV dat het spel dicteerde. De mannen gingen meer scoren onder leiding van Kevin van de Pol en Jurjen Landman en verdedigden veel beter. Daardoor kwamen de ploegen gelijk in sets. In de beslissende vijfde set kwam TweeVV flink achter te staan maar na een lange opslagserie trokken de Edenaren de stand weer recht. Het publiek – dat al in kerstsferen was voor het TweeVV-eindejaarsfeestje in het Sportcafé – schreeuwde de thuisploeg naar de overwinning, het werd 15-13.

Programma
De mannen spelen nog één wedstrijd, donderdagavond 20 december in Nunspeet tegen Hellas dat ook in de middenmoot staat. De vrouwen zijn al vrij.