Skip to content

Volleybalvereniging TweeVV

Zaalwachtschema 2e helft seizoen 2023-2024 gereed

Hoi allemaal,

Ten eerste voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Zoals altijd hebben we weer ons best gedaan een zo eerlijk mogelijk zaalschema te maken. We hebben er op gelet dat alle teams ongeveer even vaak aan de beurt komen met fluiten en tellen. Over het algemeen ben je als team per thuisdag voor 1 of 2 taken aan de beurt. Als je met je team aan de beurt bent voor zaalwacht dan zijn er meer taken, omdat we ervan uitgaan dat je dan als team toch al de hele dag in de hal aanwezig bent.

Mocht het jullie als team niet lukken om een bepaalde wedstrijd te tellen of fluiten, zorg dan dat je op tijd met een ander team ruilt of iets regelt. 

Er zijn twee ’thuisdagen’ waar er maar heel weinig teams spelen. Dit zijn 3 februari en 30 maart. We snappen dat het voor de teams die dan aan de beurt zijn voor een taak terwijl je niet hoeft te spelen niet een ideale situatie is maar we hopen op jullie begrip en inzet ­čÖé

Heel veel succes weer allemaal deze helft!

Groetjes Dames 1

Wedstrijden mogen alleen gefloten worden door scheidsrechters met de juiste licentie. Voor jeugd- en seniorenwedstrijden in de 3e klasse en lager is een behaalde┬áspelregeltoets voldoende. Fluit je hoger, dan moet je een vaardigheidstraining afronden. Neem daarvoor contact op met de scheidsrechtersco├Ârdinator.